کلاشنیکف پرنده؛ بازگشت فناورانه یک سلاح کلاسیک!

به گزارش وبلاگ محتوا، کلاشنیکف AK-47 موفقیتی بدون تاریخ انقضا و یک نماد جنگی قابل شناسایی در کسری از ثانیه به شمار می رود. تنها کاری که این سلاح قادر به انجام آن نبوده است، پرواز محسوب می گردد!

کلاشنیکف پرنده؛ بازگشت فناورانه یک سلاح کلاسیک!

وبلاگ محتوا؛ مجله تصویری سلاح- شرکت دفاعی و صنایع نظامی روسی الماز- انتی طی فوریه سال 2018 در خصوص طراحی و ساخت یک AK-47 پرنده اطلاع داد. به نظر می رسد که این محصول در قالب ترکیبی از پهپاد و سلاح ایفای نقش کند.

فیلم پرواز پهپاد متفاوت روسی را اینجا ببینید.

پیش از آن که به معرفی دقیق تر این نوآوری عجیب روسیه بپردازیم، در رابطه کلاشنیکف AK-47 باید اشاره کنیم که در نامگذاری این سلاح یک بخش حرفی AK که مخفف عبارت آفتامات کلاشنیکف است و یک بخش عددی 47 که به سال فراوری انبوه سلاح اشاره دارد، دیده می گردد. ساخت اسلحه مذکور در سال 1947 در اتحاد جماهیر شوروی شروع شد و عواملی همچون سهولت در استفاده توسط اپراتور، هزینه پایین فراوری و همچنین استحکام قابل توجه باعث شدند تا ظرف مدت زمان کوتاهی به محبوب ترین تفنگ تهاجمی جهان تبدیل گردد.

تفنگ تهاجمی AK-47

حال روس ها تصمیم گرفته اند که از این تفنگ قدیمی یک سلاح پرنده جدید بسازند و با استفاده از بتوانند دشمنان خود را به روشی نوین شکست دهند! اما آیا این طرح که نیمی از آن تفنگ و نیمی دیگر هواپیمای بدون سرنشین مدل سازی شده است، قابلیت موفقیت در ابعاد بزرگ را خواهد داشت؟

از AK-47 تا یک پهپاد!

کلاشنیکف AK-47 موفقیتی بدون تاریخ انقضا و یک نماد جنگی قابل شناسایی در کسری از ثانیه به شمار می رود. تنها کاری که این سلاح قادر به انجام آن نبوده است، پرواز محسوب می گردد! مزایای متعدد سلاح نام برده که طی سالیان طولانی به اثبات رسیده اند، منتج به تصمیمی جالب برای به پرواز درآوردن AK-47 شد. بدین ترتیب شرکت الماز- انتی در فوریه سال 2018 یک اختراع جدید را به ثبت رساند که ظاهری دوگانه مشابه پهپاد و تفنگ داشت. اولین تصاویر منتشر شده از این محصول یک پهپاد مینیمال را نشان می دهند که اطراف سلاحی مشابه کلاشنیکف آرایش یافته است.

بیشتر بخوانید:

کپی مینی کلاشنیکف! (+تصاویر)

خودروی نظامی شوروی با طراحی متفاوت!(+تصاویر)

مقایسه دو تانک نیرومند آمریکایی و روسی(+تصاویر)

اولین ضد هوایی خودکششی فراوری انبوه در شوروی!(+تصاویر)

SMK؛ تانک روسی که فقط یک دستگاه از آن فراوری شد!(+تصاویر)

طبق اطلاعات به دست آمده تفنگ مجموعه نیز عضوی از خانواده کلاشنیکف و به احتمال زیاد همان AK-47 خواهد بود که یک خشاب به شکل موز آشکارا از قسمت پایین این چهارچوب هوایی گسترش یافته است. از طرفی طبق آنچه که در تصاویر کلاشنیکف پرنده دیده می گردد، هیچ کوشش خاصی برای ارتقا سطح ویژگی های آیرودینامیکی سلاح صورت نگرفته است.

البته این اولین باری نیست که روس ها اقدام به طراحی و فراوری پهپادهای عجیب و غریب می نمایند. یکی دیگر از برنامه های مشابه آنها مربوط به پهپادی دریایی می گردد که با تجهیز به مدلی از تفنگ های تهاجمی کلاشنیکف، قابلیت پرواز در محیط های آبی را داشت! از جمله کوشش های اضافه انجام شده در این زمینه می توان به آزمایش خودروهای نظامی هوایی بدون سرنشین و پهپادهای خود ویرانگر اشاره نمود.

طراحی این پهپاد به گونه ای است که پروانه های آن در زاویه ای رو به جلو قرار گرفته اند و به همین دلیل مجموعه مذکور باید همراه با سرعتی حداقلی در حال پرواز باشد. در مقابل پهپادهایی که از مکانیسم پروانه بالگرد بهره می برند، قابلیت پرواز درجا را نیز دارند که این ویژگی در پهپاد AK-47 دیده نشده است.

علاوه بر این یک تفنگ تهاجمی اساسا فقط در برابر افراد و یا اهداف غیر زرهی موثر خواهد بود. از طرفی دیگر با وجود آن که برای پهپاد نام برده قابلیتی پنهانی در جهت تعویض خشاب حین پرواز تعریف شده، اما مشخص است که هر اسلحه قادر به جای دهی بیش از 30 گلوله نخواهد بود. طبق برآورد مهندسین نظامی، لگد سلاح نیز تبدیل به مسئله ای جدی می گردد و با توجه به وزن کم پهپاد منجر به چرخش مجموعه پس از هربار آتش و از دست رفتن کنترل آن خواهد شد. لازم به ذکر است که یک تفنگ AK-47 استاندارد می تواند 600 گلوله در دقیقه را تا مسافت 300 متری شلیک کند.

گفته می گردد که پهپاد AK-47 با مجموع وزن 23 کیلوگرم قادر به حفظ پایداری خود برای مدت زمان 40 دقیقه در آسمان باشد. طبق گزارش موسسه هوانوردی مسکو که طراح اصلی این پهپاد محسوب می گردد، امکان ردیابی مجدد اهدافی که یکبار از دست رفته اند وجود دارد و نیازی هم به مشخص جهت پروازی به صورت دستی نخواهد بود.

مطالب مجله تصویری سلاح را در این لینک دنبال کنید.

منبع: عصر ایران

به "کلاشنیکف پرنده؛ بازگشت فناورانه یک سلاح کلاسیک!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کلاشنیکف پرنده؛ بازگشت فناورانه یک سلاح کلاسیک!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید