روشن به جای تیره
به گزارش وبلاگ محتوا، این حلوای خوشمزه و مقوی هم تنوعی در خوراکی های سفره افطار یا سحری ایجاد می کند هم می تواند در ایام روزه داری کمک کند تا در طول روز کمتر گرسنه شده و ضعف نکنیم.
مواد اولیه
آرد برنج: نصف لیوان(2000تومان)
گلاب: نصف لیوان(1000تومان)
شیر: 3لیوان(3000تومان)
شکر: نصف لیوان(1000تومان)
نشاسته: نصف لیوان(1000تومان)
آب: 4لیوان
کره و روغن: به میزان لازم
خلال بادام یا خلال پسته برای تزیین: به میزان دلخواه
طرز تهیه
نشاسته را در 4لیوان آب ریخته، حل کرده و از صافی رد می کنیم. آردبرنج را هم در شیر که حتما باید سرد باشد ریخته، حل کرده و از صافی رد می کنیم. سپس دو مایع را در قابلمه مناسبی ریخته، با هم مخلوط کرده و شکر، کره و روغن را به آنها اضافه کرده و روی حرارت کم می گذاریم و تا وقتی که مایع به جوش آید و غلیظ شود مدام هم می زنیم تا نچسبد و نسوزد. چند دقیقه قبل از برداشتن حلوا از روی حرارت گلاب را اضافه کرده و کمی هم می زنیم. سپس بعد از کمی خنک شدن این حلوای خوشمزه با طعم متفاوت را در ظرف مناسبی ریخته و با انواع خلال تزیین کرده و سرو می کنیم.
نکات آشپزی
به دلیل استفاده از کره یا روغن بهتر است از شیر کم چرب استفاده کنیم تا حلوا خیلی چرب نشده و طعم بهتری بگیرد.
منبع: ضمیمه روزنامه وبلاگ محتوا / چاردیواری
منبع: جام جم آنلاین