توسعه کردستان نیازمند استفاده از ظرفیت ها و استعدادهای موجود است
به گزارش وبلاگ محتوا، سورنا ستاری بعد از ظهر امروز در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی و جهش تولید که با موضوع شرکت های دانش بنیان و جهش تولید در استانداری کردستان برگزار گشت، اظهار کرد: در معاونت علمی و فناوری دیدگاه های متفاوتی به مناطق مختلف کشور بسته به پتانسیل و ظرفیت هایشان داریم.
وی افزود: پول مفت نفت اتفاقاتی را رقم زد تا فرهنگ عمومی جامعه تغییر یابد و همه جوانان تنها دنبال استخدام باشند و کمتر به کارآفرینی روی آورند.
ستاری اعلام نمود: عدم توجه به سرمایه ها و ظرفیت های داخلی استان باید تغییر یابد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور یادآور شد: کردستان استانی با پتانسیل های اقتصادی دیرینه است.
ستاری ادامه داد: توسعه یک امر درون زا است و تنها از ظرفیت های داخلی استان است که می تواند باعث تغییر در استان شود.
وی افزود: باید محیطی در استان احداث شود تا نیروی کار و فناور در استان مستقر شود و جوانان به دنبال مهاجرت نرود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اظهار کرد: متأسفانه دانشگاه های ما در چند سال گذشته کمتر به فن آوری و ایجاد اشتغال توجه کرده اند.
وی افزود: دانشگاه ها می توانند در اقتصاد دانش بنیان محور توسعه قرار بگیرند و باعث تغییر ابتدا در خود و سپس در جامعه شوند.
ستاری اعلام نمود: این آموزش موجود که به استخدام منجر می شود کاملاً بی فایده است و هیچ نقشی در ایجاد تحول ندارد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور یادآور شد: نوآوری از کسی شروع می شود که همیشه به دنبال کار و فعالیت های نوآورانه باشد.
وی افزود: نسبت به سفر قبلی بنده به استان کردستان تغییرات اساسی رخ داده است و این نشان دهنده تغییر دیدگاه فرهنگی مسئولین استانی است.
ستاری با بیان اینکه مفاهیم اقتصاد دانش بنیان در استان کاملاً به درستی در حال اجرا شدن است، افزود: کردستان فرهنگ غنی چند هزار ساله دارد و باید ساز و کاری در نظر گرفته شود تا این فرهنگ به تمام دنیا معرفی شود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اعلام نمود: اگر بتوانیم روی جوانان استان کردستان و ایجاد پارک های علم و فناوری در شهرستان ها سرمایه گذاری کنیم می توانیم نتیجه بهتری را در نوآوری داشته باشیم.
وی افزود: ظرفیت های پارک علم و فناوری استان به هیچ وجه در حد استان کردستان نیست و ما آمادگی کامل در ایجاد فضای نوآوری و فناوری در استان را داریم.
ستاری مطرح نمود: در حوزه های خلاق پتانسیل های فوق العاده ای در استان کردستان وجود دارد و باید از این ظرفیت ها به خوبی استفاده شود.
وی گفت: کاملاً آماده هستیم تا زیرساخت های استان کردستان را با همکاری یکدیگر در راستای افزایش فضای فناورانه ایجاد کنیم.
ستاری اظهار کرد: اقتصاد دانش بنیان در کشور به شدت در حال رشد است و کردستان نیز باید جز این رشد باشد و نباید از این قافله جا بماند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در انتها سخنان خود گفت: توسعه دانش بنیان استان کردستان برای معاونت علمی و فناوری بسیار اهمیت دارد.
منبع: خبرگزاری مهر