انواع مختلف کابینت شیشه ایی و نحوه تزیین آشپزخانه با آنها

به گزارش وبلاگ محتوا، کار با کابینت شیشه ایی در آشپزخانه کمی سخت است. به همین علت بسیاری از خانه دارها یا از کابینت های شیشه ای بدشان می آید یا اینکه عاشقشان می شوند، حالت میانه ای وجود ندارد. ممکن است از سبک دکوراسیونی که با آشپزخانه های شیشه ای همراهی می گردد خوشتان نیاید در حالی که همین سبک برترین ظاهر را به آشپزخانه خواهد داد. اما نکته مثبت اینجاست که کابینت های شیشه ایی تنوع تقریبا زیادی داشته و انعطاف پذیرند، از مدل های شفاف گرفته تا مدل های مات و تماما کدر، برای هر سلیقه و نیازی حتما مدلی پیدا خواهد شد. همچنین وجود کابینت شیشه ایی در آشپزخانه کوچک باعث عظیم تر دیده شدن فضا هم می گردد.

انواع مختلف کابینت شیشه ایی و نحوه تزیین آشپزخانه با آنها

کابینت های شیشه ای چیزی بین کابینت های بسته و قفسه های باز در آشپزخانه هستند، یعنی به شما اجازه می دهند همه چیز را مرتب سازمان دهی نموده و از طرفی وسایل لوکس و کریستالی خود را بنمایش بگذارید. ذر بین خانه دارها کابینت های شیشه ایی شفاف محبوب ترین مدل ها هستند. شیشه شفاف بدرد تمام آشپزخانه ها با هر سبکی می خورد. این مدل های ساده برای آشپزخانه های کلاسیک و قدیمی، انتخابی بسیار مطمئن و پرکاربرد است. هر چند که امروزه از محبوبیت آنها کاسته شده اما بازهم نمی گردد مدل های نو کابینت شیشه ایی در دکوراسیون آشپزخانه را از قلم انداخت. برای آشنایی بیشتر لطفا تا انتها مطلب همراه سایت اتاق باشید.

همانطور که می دانید شیشه های شفاف همه چیز پشت خود را نشان می دهند، بنابراین اگر قرار است از چنین کابینت هایی بهره ببرید، فضای کابینت آشپزخانه تان باید همواره مرتب و منظم دیده گردد. اگر حوصله مرتب کردن وسایل را ندارید و از طرفی از کابینت های شیشه ای خوشتان می آید در اینصورت رجحانن انتخاب شیشه های مات هستند. این شیشه ها بوسیله شن و ماسه باد خورده اند و ظاهری مات و یخ زده دارند. توجه داشته باشید که شیشه های مات با شیشه های کدر فرق دارند. شکل و شمایل وسایل از پشت شیشه های مات معین است اما جزئیات کوچک دیده نمی شوند. بنابراین اگر کابینت تان بهم ریخته باشد، بقیه افراد متوجه این موضوع خواهند شد.

مدل کابینت شیشه ایی مات برای آشپزخانه مدرن و مینیمال خیلی مناسب هستند، در حالی که کابینت های شیشه ای شفاف و ساده برای آشپزخانه های کلاسیک و سنتی. شیشه مات می تواند طرح های متنوعی روی خود داشته باشد، مثلا قلم کاری گردد یا نوشته ای برویش داشته باشد در صورتی که شیشه صاف اینگونه نیست. بنابراین از لحاظ تنوع، مدل های شیشه ای مات رجحان قابل ملاحضه ای دارند. برای زیبایی بیشتر می توانید از ترکیب کابینت های درب دار بسته با کابینت شیشه ای بهره ببرید. به سادگی وسایل معمولی و نازیبای خود را در آنها قرار داده و وسایل شیشه ای و دکوری را در کابینت های شیشه ای قرار بدهید.

یک ایده جالب دیگر استفاده از شیشه های بافت دار است که عمدتا برجسته هستند. این تکنیک طراحی باعث می گردد شیشه ها از لحاظ ظاهری و حسی خودنمایی نمایند. کابینت شیشه ایی بافت دار هم مدل های بسیار متنوعی دارد. مثل مدل بارانی که شکلی دقیقا شبیه ریزش قطرات باران از پشت پنجره دارد، بعلاوه مدل های آج دار، شیار دار و مورب هم بسیار زیبا طراحی شده اند. اگر کابینت های آشپزخانه خود را از بین این مدل ها انتخاب کنید دیگر احتیاجی نیست نگران لکه ها و تمیز کردن آنها باشید. در ضمن مدل های بافت دار خط و خش را هم خیلی خوب پنهان می نمایند. اما کابینت های شیشه ای بافت دار یک نکته منفی دارند و آن زود دمده شدن آنهاست. اگر این موضوع برایتان مهم نیست، انتخاب این مدل ها بسیار سودمند خواهد بود.

×

خوانندگان این نوشته مطالب زیر را هم خوانده اند:

یکی دیگر از مدل های شیشه ای که به تازگی هم معرفی شده اند، شیشه های دانه دار هستند که ظاهری کهنه و بسیار کلاسیک به آشپزخانه می دهد. این مدل شیشه حباب های بسیار ریز داشته و ساخت دست هستند، همین ظاهر حبابی باعث شده برای آنهایی که خواهان دکوراسیون آنتیک هستند بسیار مناسب باشد. نوع دیگری از شیشه ها بنام شیشه های سربدار شناخته می شوند. در این شیشه های کریستالی، بجای کلسیم از عنصر سرب استفاده می گردد و به همین دلیل بسیار شفاف تر از کریستال معمولی اند. این مدل ها هم بسیار لوکس بوده و برای دکوراسیون های آنتیک و سنتی رجحانن انتخاب بشمار می فرایند.

البته با تمام این مدل ها، بازهم تنوع در کابینت های شیشه ایی آنقدر زیاد نیست، بنابراین وقتی نوبت به انتخاب کابینت شیشه ایی آشپزخانه می رسد، باید بدانید که دنبال چه مدلی هستید و هدفی معین در ذهنتان داشته باشد تا رجحانن گزینه را از بین مدل های ذکر شده انتخاب کنید. برای مثال اگر می خواهید لوازم خود را در آشپزخانه به نمایش بگذارید، بدنبال شیشه های شفاف باشید در حالی که برای آنهایی که نمی خواهند همه چیز خیلی معلوم باشد و از طرفی احتیاج به کابینت های شیشه ای دارند، مدل های مات و کدر گزینه نهایی خواهد بود.

منبع: اتاق

به "انواع مختلف کابینت شیشه ایی و نحوه تزیین آشپزخانه با آنها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انواع مختلف کابینت شیشه ایی و نحوه تزیین آشپزخانه با آنها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید