نارکدو را حتما امتحان کنید!
به گزارش وبلاگ محتوا، زندگی امروز / نارکدو یکی از غذا های خوشمزه سنتی است که حتما عاشقش می شوید.

به گزارش زندگی امروز به نقل از مجله سرآشپز، نارکدو یکی از غذا های خوشمزه سنتی است که حتما عاشقش می شوید.
مواد مورد احتیاج
کدوسبز (رنده شده): 4 عدد
پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد
سیر (له شده): 2 حبه
رب انار: حدود 6 ق س
پودر گردو: 4 ق س
ماست: 2 ق س
پیازداغ: 2 ق س
نعناداغ: 2 ق س
روغن مایع: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
نارکدوروش پخت
1. پیاز را به همراه مقداری روغن داخل تابه ای سرخ کنید. بعد سیر را به آن افزوده و تفت دهید.
2. کدو را به مواد افزوده و کمی تفت دهید. بعد رب انار را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه دهید.
3. پودر گردو را به مواد اضافه نموده و به مدت 15 دقیقه تفت دهید (به صورتی که در حین تفت دادن آن را هم بزنید تا نسوزد و جا بیفتد).
4. نمک و فلفل مواد را میزان نموده و داخل ظرفی بریزید. بعد آن را با ماست، پیازداغ، نعناداغ تزیین نمایید.
منبع: زندگی روز