طرز تهیه کباب تابه ای در فر

به گزارش وبلاگ محتوا، کباب تابه ای در فر یکی از خاص ترین و البته لذیذ ترین غذا های ایرانیان است. این غذا تقریبا همان کباب تابه ای معمولی است با این تفاوت که در فر تهیه می گردد. کمتر کسی پیدا می گردد که کباب دوست نداشته باشد. کباب کردن گوشت نسبت به دیگر روش های سرخ کردن گوشت سالم تر است. ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که نباید کباب را روی درجه حرارت زیاد تهیه کنید، زیرا ممکن است خواص مفید گوشت را از بین برده و مواد مصرفی فراوری کند.

طرز تهیه کباب تابه ای در فر

مواد لازم

گوشت چرخ شده کم چربی: 600 گرم

پیاز متوسط رنده شده: 3 عدد عظیم

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری

مراحل پخت

گوشت را در ظرف مناسبی ریخته و پیاز های رنده شده را روی آن می ریزیم.

نمک و فلفل و جوش شیرین را هم اضافه می کنیم.

سپس خیلی خوب مواد را ورز می دهیم.

حدود یک ساعت در یخچال نگهداری می کنیم.

بعد از یک ساعت تابه ای مناسب یا سینی فر را آماده نموده کمی چرب می کنیم.

سپس گوشت آماده شده را از یخچال بیرون آورده و در تابه یا سینی فر پهن می کنیم.

فر را با حرارت ملایم و روی درجه کم روشن می کنیم.

سپس تابه ای که گوشت در آن است را داخل فر قرار می دهیم.

وقتی که قسمت زیر کباب طلایی شد (پس از 15 دقیقه چک گردد) با کارد آن را برش زده و سپس با کفگیر برش های کباب را بر می گردانیم تا طرف دیگرش هم سرخ گردد.

پس از آنکه کباب کامل پخت آن را از فر در می آوریم.

سپس کمی کره به اندازه یک تکه کوچک سر چنگال می زنیم و بر روی تمام کباب می مالیم و در دیس می گذاریم و اطراف آن ها را با سبزی تزئین می کنیم.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه کباب تابه ای در فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب تابه ای در فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید